Pressit.se är ett Svenskt företag med bas i Häljarp/Skåne.

Vi arbetar med kläder och accessoarer. Hos oss kan du köpa färdigdesignade roliga och coola t-shirts. Du kan också designa dina helt egna produkter.
I vårt designverktyg kan du på ett enkelt och roligt sätt skapa t-shirts, hoodies, kepsar, muggar, posters och mycket annat. Du laddar upp dina egna bilder eller så använder du fritt från vår enorma databas med tusentals bilder och typsnitt.

DESIGNA SJÄLV
När du designar själv så ingår alltid tryckkostnaden på en sida av produkter.
Vill du trycka på flera sidor så går det också bra. Priset kommer då att räknas om och du ser hela tiden det uppdaterade priset i designverktyget.
Du kan välja att ladda upp eget tryck eller så söker du fram motiv i vår databas. Du kan lägga hur många tryck och texter som du vill på samma sida. Det kostar ingen extra.

FÄRDIGA TRYCK
Vi har ett stort sortiment med roliga, coola och snygga t-shirts till alla, stora som små.
Vi följer trender och fokuserar tidigt på att utöka sortiment med det som ligger i tiden.
Flera gånger varje vecka uppdaterar vi sortimentet med häftiga nyheter.

PERSONLIGA TRYCK
Vi erbjuder produkter med personliga tryck, dvs unika tryck som är utformade enbart för dig och den produkten du beställer. Baserat på de val du gör i din beställning och på de bilder du laddar upp till oss i samband med beställningen så tar våra illustratörer fram ditt unika tryck för just din beställning.
Vi har även ingått samarbete med appen www.photolab.me för att ta fram ett bredare utbud av roliga tryck för dig att välja mellan.

PETSHIRT™
Petshirt är vår egna framtagna produkt.
Vi tar fram helt unika och personliga motiv på ditt husdjur. Ett konstverk som vi sedan trycker på en högkvalitativ t-shirt.