BK PrintDesign heter det juridiska företagsnamnet som har online-butiken Pressit.se och är ett svenskt företag med bas i Löberöd/Skåne.
Organisationsnr: 670719-xxxx. Innehar F-skatt. Bankgiro:163-8998

Vi arbetar med kläder och accessoarer. Hos oss kan du köpa färdig designade roliga och coola t-shirts m.m. Du kan också designa dina helt egna produkter
med vårt designverktyg. Där kan du på ett enkelt och roligt sätt skapa t-shirts, hoodies, kepsar, muggar, posters och mycket annat. Du laddar upp dina egna bilder eller så använder du fritt från vår enorma databas med tusentals bilder och typsnitt.

DESIGNA SJÄLV
När du designar själv så ingår alltid tryckkostnaden på en sida av produkten.
Vill du trycka på flera sidor så går det också bra. Priset kommer då att räknas om och du ser hela tiden det uppdaterade priset i designverktyget.
Du kan välja att ladda upp eget tryck, profil logga eller så söker du fram motiv i vår databas. Du kan lägga hur många tryck och texter som du vill på samma sida. Det kostar ingen extra.

FÄRDIGA TRYCK
Vi har ett stort sortiment med roliga, coola och snygga t-shirts till alla, stora som små.
Vi följer trender och fokuserar tidigt på att utöka sortiment med det som ligger i tiden.

PERSONLIGA TRYCK
Vi erbjuder produkter med personliga tryck, unika tryck som är utformade enbart för dig och den produkten du beställer. Baserat på de val du gör i din beställning och på de bilder du laddar upp till oss i samband med beställningen så tar våra illustratörer fram ditt unika tryck för just din beställning.
TECKENSPRÅKETS HANDALFABET på dina kläder är vi ensamma om, vad vi vet om i nuläget. Du talar om vad det ska stå och vi designar trycket. 

PETSHIRT™ / PETPOSTER™ och FOTOTRYCK
Petshirt / Petposter är våra egna framtagna produkter.
Vi tar fram helt unika och personliga motiv på ditt husdjur eller andra foto objekt såklart. Ett konstverk som vi sedan trycker på en högkvalitativ T-shirt / Poster.